Passagiers informatie

  1. Op de dag van de geplande vaart krijgt u informatie of het wel/niet doorgaat en waar er verzameld wordt en hoe laat.

  2. Ballonvaart is een weersafhankelijke activiteit en kan op het laatste moment nog worden gecanceld.

  3. Piloot is de gezaghebbende en samen met de crew is deze uw aanspreekpunt.

  4. Op vele locaties is het niet toegestaan om te roken. In en om de ballon mag er absoluut niet gerookt worden. Wilt u toch roken verifieer dan waar het nog wel mag.

  5. Passagiers die kennelijk onder invloed van drank en/of drugs zijn worden geweigerd. 

  6. Passagiers op (bad)slippers en/of hakken worden geweigerd. Wandelschoenen, sportschoenen, stevige schoenen met vlakke zool, werkschoenen/laarzen zijn een aanrader.

  7. Geweigerde passagiers hebben geen recht op restitutie of nieuw ticket. Let op uw ticket vervalt!

  8. Voor, tijdens en na de vaart worden foto`s gemaakt door Japhi BV en mede passagiers welke mogelijk gepubliceerd worden. Mocht u hier zwaarwegende bezwaar tegen hebben geeft dit dan op bij uw boeking. Indien u dit niet hebt opgegeven dan gaat u akkoord met het maken van opnamen en publicatie.

  9. Bij het opzetten van de ballon hebben wij toestemming geregeld. Tijdens de vaart zoekt de piloot na een geschikte landlocatie. De ballon mag u na de landing niet eerder verlaten dan dat u toestemming van de piloot hebt. Bij de landing dienen wij nog toestemming te verzorgen en niet iedere landeigenaar wilt dit. Wij verzoeken u om de instructies van de piloot te volgen en dat u zich als gast gedraagt bij de landeigenaar.

  10. Het is voor ons altijd leuk als er mensen bij start en/of landing staan te kijken echter we staan altijd bij andere als gast op hun land. Wij verzoeken u zich ook te gedragen als gast en dit ook aan de mensen meegeeft die bij uw vaart komt kijken.